iphone gekoppeld aan Garmin Explorer Plus

Zolang er maar knopjes aan zitten
Post Reply
User avatar
Muug
Posts: 11670
Joined: 17 Oct 2009 13:04

iphone gekoppeld aan Garmin Explorer Plus

Post by Muug »

Onlangs heb ik het bestaan vernomen van deze té gekke dame: Rozalyn Veersma. Lijkt mij fifty something, woont in Australië, verzot op kamperen in de bush, en momenteel halverwege een jaar offroad rondom rond haar continent. Ze is dolenthousiast gelijk een puppy, zo één die constant tegen uw op springt zo. Echt een toffe madam.

Al haar video's: https://www.youtube.com/user/RozalynVeersma/videos
Geen idee waarom ze video's maakt, ze wordt niet gesponsord, er zijn maar een 2300 volgers, maar ze vindt het duidelijk erg plezant! :laughing:

Ze is onderweg met een Honda CRF250L en wat ik wel enorm cool vind is dat ze haar Garmin Explorer Plus - https://www.gps.nl/wandelnavigatie/garm ... orer-.html - gekoppeld heeft aan haar iPhone, die met een Quadlock op een bracket in haar gezichtslijn zit. Maar, en daarom open ik deze topic, ze gebruikt die iphone als interface voor de Garmin. Die iPhone is niet meer en niet minder dan haar "uitvergrote" GPS-scherm, waarop ze moeiteloos routes en tracks kan instellen, en inzoomen, of ander kaartmateriaal kan selecteren. De GPS zit gewoon in een hoekske van haar cockpit, niet veel meer te doen dan met de satelieten te praten. Ze kan desnoods met die gps zelfs berichten sturen zelfs als er geen mobiele netwerken beschikbaar zijn! Echt wel vet. :thumbsup: Ik wist echt niet dat dat kon.

In deze video legt ze uit hoe ze "werkt" om te navigeren en video's te maken.
https://www.youtube.com/watch?v=obHihj2Sr1s

Post Reply