Wijziging forum via smartphone

Heb je feedback en wil je die delen? Wees niet zo verlegen en laat het ons weten! Met jouw informatie kunnen we dit forum beter maken.
Post Reply
User avatar
F M
Posts: 5110
Joined: 26 Oct 2009 21:45

Wijziging forum via smartphone

Post by F M »

Sinds gisteren krijg ik op dit forum niet meer het hamburgermenu rechtsboven waar je o.a. kan kiezen voor 'active topics'.
Wanneer ik de smartphone in landscape zet, dan krijg je de items van dat menu als zwarte blokken bovenin de bannerfoto.
Heb je iets gewijzigd, Praatadmin?
I am confused. Oh no, maybe not!

Jopet
Posts: 839
Joined: 22 May 2014 09:27

Re: Wijziging forum via smartphone

Post by Jopet »

F M wrote: 17 Mar 2024 13:16 Sinds gisteren krijg ik op dit forum niet meer het hamburgermenu rechtsboven waar je o.a. kan kiezen voor 'active topics'.
Wanneer ik de smartphone in landscape zet, dan krijg je de items van dat menu als zwarte blokken bovenin de bannerfoto.
Heb je iets gewijzigd, Praatadmin?
Bij mij was dit al altijd zo dat ik enkel de volledige pagina zag in landscape, daarnet nog eens ingelogd op mijn slimme telefoon en alles lijkt mij normaal, kan alles zien en aanclicken.... Werk wel met Firefox op telefoon.
Yamaha RD 125 LC - Yamaha RD 500 LC - Honda CBR 1000F -
Suzuki V-Strom 1000 - Yamaha FJR 1300 AS -
KTM 1190 Adventure - Kymco Xciting 500 Ri ABS -
BMW R1200GS Adventure - Honda NT1100 DCT

User avatar
zappa
Posts: 4523
Joined: 23 Oct 2009 11:44

Re: Wijziging forum via smartphone

Post by zappa »

De wereld is om zeep :o :|
sig nature

User avatar
Muug
Posts: 11887
Joined: 17 Oct 2009 13:04

Re: Wijziging forum via smartphone

Post by Muug »

Niks gewijzigd.

Post Reply