Terra's in de Tatra's (en Karpaten)

Been there, done that, got the T-shirt? Vertel op !
User avatar
zappa
Posts: 4020
Joined: 23 Oct 2009 11:44

Terra's in de Tatra's (en Karpaten)

Post by zappa » 14 Jan 2016 21:50

naast ne Like - knop, om de foto's die ik leuk vind aan te klikken, mis ik ook nog een "proef-knop" om de smaak in mijne mond te krijgen :mrgreen:
sig nature

User avatar
duibhce Kaelann
Posts: 2111
Joined: 01 Dec 2009 23:39
Location: Chapel-of-the-Well
Contact:

Terra's in de Tatra's (en Karpaten)

Post by duibhce Kaelann » 14 Jan 2016 22:05

Onze laatste dag. Van hieruit is het maar enkele uurtjes rijden tot thuis, dus kunnen we het lekker rustig aan doen. Tijd genoeg om de camping wat verder te verkennen. Het aantal plaatsen voor trekkers is redelijkbeperkt, maar er staan heel wat permanente "kampeerders". Dat laatste tussen grote aanhalingstekens, want vele van de caravans hier zijn van zoveel aanbouwen voorzien dat de caravan zelf een beetje bijzaak lijkt te zijn.
Image

Image

Sofie houdt zich bezig met het inpakken van de slaapzakken en matjes, terwijl ik even naar de winkel rijd voor wat ontbijt.
Image

En dat worden lekkere koffiekoeken met onze favoriete ochtenddrank wanneer we in Duitsland zijn: Mullermilch met kokos en pistache.
Image

Daarna begint het tijd te worden dat we weer de baan op gaan. We moeten nog even stoppen aan de ferry over de Moezel, maar daarna rijden we door tot de middag voor een picknick in de Eifel.
Image

Nog een kein stukje binnendoor en dan het laatste stuk maar wat autostrade tot aan ons appartementje. En dan zit het er weer helemaal op. :bleiten:
Destinationworld.be: Journeys... not just travels
Discoveroverland.eu: Inspiring overland travel meetings

User avatar
Muug
Posts: 7230
Joined: 17 Oct 2009 13:04

Terra's in de Tatra's (en Karpaten)

Post by Muug » 15 Jan 2016 09:41

zappa wrote:naast ne Like - knop, om de foto's die ik leuk vind aan te klikken, mis ik ook nog een "proef-knop" om de smaak in mijne mond te krijgen :mrgreen:
en een geur-knop ! :sick: :P

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest