gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Zolang er maar knopjes aan zitten
User avatar
OzzePaa
Posts: 1006
Joined: 03 Jul 2014 12:24

Re: gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Post by OzzePaa » 08 May 2016 01:08

zappa wrote:Image

Dikke merci :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Toch plezant asge weet waar g'aant rijden bent hé ;) ... Goe gedaan, Zappa :grin:
TE is nooit goe ... alleen in TEgoei en TEvreden ......................................... en TEquilla

User avatar
F M
Posts: 2956
Joined: 26 Oct 2009 21:45

Re: gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Post by F M » 08 May 2016 12:42

Wat mij in dit verhaal verbaast is dat Karin spreekt over CityNavigator 2013... op haar PC, en dat Express toch nieuwe kaarten heeft gedownload en geïnstalleerd. Mij werd verteld dat bij 2 jaar of langer geen updates binnenhalen, Garmin ervan uit gaat dat je geen toestel meer hebt, en dat de LifeTime Update vervalt. Of had Karin tussentijds wel al kaarten geupdated, maar enkel op de GPS en niet op de PC ? Dat zou een verklaring kunnen zijn.
I am confused. Oh no, maybe not!

User avatar
zappa
Posts: 3841
Joined: 23 Oct 2009 11:44

Re: gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Post by zappa » 08 May 2016 16:11

:stars: :stars: dat ik dat niet weet ???? :shock:
sig nature

bompa
Posts: 1454
Joined: 25 Apr 2011 22:46

Re: gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Post by bompa » 08 May 2016 22:55

Ik heb bij mijne zumo 550 de kaart op een geheugen kaartje gekopieerd, op de pc staat bij mij map source tot 2013.1 en zit nu in de zumo 550 geactiveerd , maar in de zumo zijn geheugen staat de 2016, maar die activeer ik als ik zo is van A naar B rij .zo de kaart op een geheugenkaartje is makkelijk vind ik, is maar in het toestel steken en activeren en klaar.

User avatar
zappa
Posts: 3841
Joined: 23 Oct 2009 11:44

Re: gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Post by zappa » 14 Jul 2016 22:01

a a aaaa! nu wil ik de routes (van onze ijsland vakantie, elke dag een route) die ik getekend heb, op mijne zumo zetten,

Ik heb die getekend in openstreetmap, op basecamp...

Kan ik die routes gewoon laden en via streetdinges van garmink terplaatse gebruiken ? Of moet ik die openstreetmap er op zetten? En zo ja ben ik dan weer alles kwijt ???? pffff

bedankt voor ulle hulp als' t enigzinds kan :oops:
sig nature

User avatar
zappa
Posts: 3841
Joined: 23 Oct 2009 11:44

Re: gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Post by zappa » 15 Jul 2016 10:17

laat maar, routes staan erop, nu hopen dat zulma660 ze niet naar de knossel helpt eenmaal we ter plaatse zijn, omdat het kaart materiaal op zulma660 citynavigator is en de routes getekend zijn in osm (want daar staan meer banen op, die ik echt wel zag via google streetvieuw, maar op citynav stonden die er niet op) :devil: :devil:
sig nature

Blackbert
Posts: 2173
Joined: 17 Oct 2009 15:30

Re: gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Post by Blackbert » 15 Jul 2016 13:40

Het valt te verwachten dat je rechte lijnen gaat krijgen, of een foutmelding, wanneer je route het einde van de gekende weg bereikt.
SD kaartje, en de OSmap daarop, kaartje in de Zumo en dan zou dat moeten werken.

Of, maar ook wel wat werk, de routes omzetten in tracks (kan ne zumo dat weergeven?). Wel zeker zorgen dat de tracks niet teveel punten bevatten: Kan je in Basecamp aanpassen. Je kan ook de tracks opsplitsen om minder punten per track te hebben.
grease up your baby for a ball on the hill

bompa
Posts: 1454
Joined: 25 Apr 2011 22:46

Re: gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Post by bompa » 15 Jul 2016 14:25

Ik zet tegenwoordig de ritten om in een track op basecamp en laad de tracks in, en nadien laat ik het toestelletje de
track berekenen en heb gewoonlijk toch wel dezelfde route gelijk den track, mijne zumo 340 heeft een kaart 2017.
De 550 heeft een kaart 2016, en mijne 660 een van 2010.10 en met de tracks in te laden zijn de ritten nadien toch wel hetzelfde ,allee voor zover ik het al nagezien heb toch.
Als je op basecamp tracks maakt van de routes kan je de tracks op een kaartje zetten en als je het kaartje mee neemt dan heb je de ritten ginder altijd bij en kan je als er iets mis zou lopen de routes er altijd terug opzetten.

Met routes op een kaartje te zetten kreeg ik het niet klaar om die terug in het gps te laden , maar met tracks van routes gemaakt in basecamp lukte het bij mij wel om die van het kaartje terug in het gps te krijgen , maar ik ken er ook ni zoveel van ,maar zo lukt het bij mij wel

User avatar
F M
Posts: 2956
Joined: 26 Oct 2009 21:45

Re: gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Post by F M » 15 Jul 2016 14:30

zappa wrote:laat maar, routes staan erop, nu hopen dat zulma660 ze niet naar de knossel helpt eenmaal we ter plaatse zijn
Als de routes erop staan, dan kan je ze toch al eens laden, en zien hoe ze eruit zien?

Een route gemaakt in ander kaartmateriaal zal zeker herberekend worden door je Zumo naar de kaarten in het toestel.

Ik zou zeeeeeeeer zeker van de routes ook tracks maken in Basecamp, en die tracks in je Zumo laden. Ik dacht dat je in een 660 ook tracks gewoon zichtbaar kan maken op je toestel. Dan kan je die altijd visueel volgen moesten de routes om zeep zijn.
I am confused. Oh no, maybe not!

tarn
Posts: 76
Joined: 19 Oct 2015 11:34

Re: gAAAAARRRRR !!! - min !!!!

Post by tarn » 15 Jul 2016 15:08

over welk type bestand ging het in eerste instantie. :idea:

kan zijn dat ge vroegtijdig gepanikeerd hebt :!:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest