inschrijven WhatsApp MP Vieze Goesting

Je voelt een "vieze goesting" opkomen om met je stalen te gaan rijden? Plaats hier een verzoek om samen op weg te gaan!
Ritje gemaakt, solo of in groep? Post hier je verslag!
User avatar
OzzePaa
Posts: 1192
Joined: 03 Jul 2014 12:24

Re: inschrijven WhatsApp MP Vieze Goesting

Post by OzzePaa » 13 May 2019 14:31

Mmm .. Trooper gaf het al even aan in z'n openingpost, maar hopelijk zal dit (Fees boek-gewijs) niet ook weer een beetje knabbelen aan het méér informeren van minder personen.
Amoonavis is zo'n super-direct communicatiemiddel als een WhatsApp-groep enkel handig/het enige (behalve tien telefoontjes misschien :mrgreen: ) middel als je in "short notice" nog een ritteke wil gaan doen en daarop eventueel wel gezelschap apprecieert, als die vieze goesting ook echt zeer-zeer acuut is. Echt "last-minute" zoals Trooper aangeeft dus. En dan nog alleen voor aspirant-deelnemers die in beperkte perimeter rond de initiatiefnemer verblijven.

Ik wijs ineerste instantie naar mezelf, maar een bv de avond vantevoren aangekondigde vieze goesting is evengoed nog op klassieke wijze publiek te maken. 'k Zal niet zeggen dat middels omzendbrieven er dan ook nog tijd genoeg is, maar een forumpost lijkt me op dat moment toch niet ongeschikt. Er is dan trouwens ook voor mensen die wat langer onderweg zijn naar het feestje eventueel nog tijd om te beslissen of ze al dan niet komen meevieren.

Maar voor de rest : in beheerste controle meegaan mee uwen tijd is geen zonde, en daarom proficiat Muug met uw ge-update status van "I'm now using WhatsApp" ;) :thumbsup:

Ik zal trouwens seffes ook wel op het knoppeke drukken :headbang: :tongue:
TE is nooit goe ... alleen in TEgoei en TEvreden ......................................... en TEquilla

User avatar
Muug
Posts: 7412
Joined: 17 Oct 2009 13:04

Re: inschrijven WhatsApp MP Vieze Goesting

Post by Muug » 13 May 2019 15:40

Volledig akkoord, Pa.
in feite is zo'n watsap-groepje enkel nuttig voor mensen die in min of meer dezelfde bubbel wonen.
Wat in feite zo'n beetje het geval is voor Diskeletloetje, Cotthem, Trooper, mezelf, Koeno en, misschien wel nog anderen. Wij wonen op max. tiein minuten rijden van elkaar. Dus ipv 5-6 smsjes te sturen, smijt je nu gewoon effe iets in die groep.
Keerzijde van de medaille: als die gasten niet online zijn, werkt het ook niet natuurlijk. :laugh3:

Het forum blijft zeker zijn bestaansrecht behouden :thumbsup:

Online
User avatar
Koeno
Posts: 1580
Joined: 03 Sep 2012 11:01

Re: inschrijven WhatsApp MP Vieze Goesting

Post by Koeno » 13 May 2019 15:48

Ik wist niet eens dat er zoveel volk in mijn geburen woonde... lol
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what.

TRooPER
Posts: 1840
Joined: 19 Oct 2009 11:57

Re: inschrijven WhatsApp MP Vieze Goesting

Post by TRooPER » 13 May 2019 15:49

als die last-minute rit nu in leuven zou gestart worden en tussen aankondiging en start is nog een paar uur,
dan kan ik alsnog gaan aansluiten ginder (belgie is niet groot) , maar op die paar uur is de kans klein dat ik op Het motorforum met een hoek af , toch nog dat bericht met een 'vieze goesting' ga zien.
Dus beperken tot een bepaalde perimeter zou ik niet doen. Denk dat iedereen groot genoeg is om zelf te kiezen om die berichten te ontvangen of niet en uit te maken of het dan de moeite is. Hoe groter de groep, hoe meer leden, hoe dichter iedereen bij elkaar woont :grin:


Afin, we begrijpen elkaar welk denk ik. Deze opstart heeft de bedoeling een hulpmiddel te zijn om meer samen te rijden met 'vieze goesting'.
En , zoals Ozzepaa duidelijk weet te formuleren: Vieze goestingen die al langere tijd opspelen verwachten we zeker hier op dit forum.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today

bompa
Posts: 1578
Joined: 25 Apr 2011 22:46

Re: inschrijven WhatsApp MP Vieze Goesting

Post by bompa » 15 May 2019 12:16

Voor mij persoonlijk ga ik zeer weinig ritten op tijd zien zo , soms heb ik een whats app bericht en zie ik het bericht 's anderendaags pas :oops: , ik heb mijne gsm maar zelden bij mij als ik thuis rondloop, die ligt gewoonlijk wel hier of daar ergens in huis, alleen als ik ergens heen rij heb ik hem bij mij , ja vroeger met de gewone gsm hing die aan mijne riem, nu met die smartfoon of hoe heet zo een ding geraakte da nergens nog fatsoenlijk kwijt ,alleen ergens in huis op tafel of zo :grin:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest